Nieuws


Lees hier al mijn nieuws

Ik deel regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!

Lees hier al mijn nieuws

Ik deel regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!

Liefde is…

Tijdens hun 43 jaar durende huwelijk was de liefde tussen Ans (63) en Leo (69) bezegeld met vier kinderen en vier kleinkinderen. Ondanks zijn pensioengerechtigde leeftijd werkte Leo nog steeds hard en veel, maar daar kwam in december 2021 ruw een einde aan toen hij ziek uit zijn werk kwam. Lees hier meer.

Lees verder

Een tastbaar geboortecadeau

Tien kleine vingertjes. Tien minuscule teentjes. Perfect gevormd. Maar ook verstild. Aan de oneerlijke strijd die Sofia de vijf dagen na haar geboorte moest voeren, was een einde gekomen. Lees hier verder.

Lees verder

Het was als een slechte film

‘Oma wordt gereanimeerd. Je moet nu komen.’ Hij legde direct zijn werk neer en sprong in de auto naar oma’s huis. Het was als een slechte film, zei hij. Zwaailichten in het duister, overal stonden politieauto’s. Niet veel later overleed oma. Lees hier verder.

Lees verder

De herinnering blijft

In een mensenleven vinden allerlei gebeurtenissen plaats, waarbij het waardevol kan zijn om zo’n moment tastbaar te maken. Lees hier meer.

Lees verder

‘Mag ik dan bij jou’

Ik krijg nóg kippenvel als ik terugdenk aan dat ene moment: het beeld van dat kleine meisje dat staand naast de kist, met haar handje in de verstilde hand van haar oma. Lees hier verder.

Lees verder

Ervaringen

Een vreselijk lieve en meelevende vrouw. Wij, mijn man en kinderen en ik voelden ons op ons gemak, je nam alle tijd en je hebt ’n prachtstuk gemaakt waar zij hopelijk met de tijd veel troost uit kunnen halen! Ik kom woorden tekort! Dank je voor deze fijne ervaring!
- Esther
Mijn eerste contact met Jennifer was telefonisch. Ik deelde mijn verhaal over mijn moeder die zo ziek was en dat ik graag een herinnering van haar wilde, want ik wist dat mijn moeder kwam te overlijden. Tijdens het gesprek voelde ik echt dat er naar mij geluisterd werd, dat Jennifer ook de tijd nam. Ik voelde een klik en ik voelde gelijk, bij haar wil ik deze mooie herinnering laten maken. Daar was de dag dat Jennifer bij mijn mams thuiskwam om het handbeeld te maken. Wat een bijzonder mooi moment was dat, onvergetelijk. Dan komen de momenten dat je het beeld mag zien, eerst nog in het wit en daarna in de kleur die ik gekozen heb. Niet in woorden te beschrijven wat een bijzonder mooi en emotioneel moment dat is. Jennifer wat een mooi, bijzonder en warm persoon ben jij. Jij hebt alle momenten tijd genomen voor ons, mij om deze mooie tastbare herinnering te creëren. Je mooie woorden en de gesprekken die je met mij voerde raakte mij. Nogmaals lieve Jennifer, ik ben je zeer maar dan ook zeer dankbaar voor deze mooie herinnering van mijn Lieve Mama.
- Elvira
Jennifer heb ik op 2 momenten mee mogen maken. Voor een reading en bodycasting. Beide keren ging alles op gevoel, vol passie en veel energie. Geweldig om je zo met je werk bezig te zien. Ik ben ontzettend blij met jou!
Liefs
- Saskia

Wil je je alvast
laten inspireren?

Wil jij een tastbare herinnering laten
vastleggen? Maar heb je geen enkel
idee wat eigenlijk de mogelijkheden zijn?