Bodycasting


Bekijk hieronder alle mogelijkheden

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van mijn mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Bekijk hieronder alle mogelijkheden

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van mijn mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Bodycasting

Als bodycaster maak ik voor jou een 3D-beeld van bijvoorbeeld de handen van jou en je partner, een zwangere buik of een babyvoetje of -handje als tastbare herinnering voor later. Lees hier meer over hoe bodycasting werkt.

Lees meer

Overlijden

Handen kunnen zoveel zeggen. En ineens zijn ze verstild. Lees hier meer over bodycasting van handen bij overlijden.

Lees meer

Geboorte

De geboorte van je kindje vastleggen met de nodige foto’s is iets wat we allemaal wel herkennen. Met een 3D-beeldje maak je de herinnering aan kleine handjes en voetjes blijvend. Lees hier meer over bodycasting bij geboorte.

Lees meer

Vier het leven

Verras je vrienden op hun trouwdag, je ouders op hun 50-jarig huwelijksfeest of je beste vriend(in) met een casting. Lees hier meer over bodycasting om het leven te vieren.

Lees meer

Readings

Rouw en verlies we hebben er allemaal wel mee te maken. 1 ding weten we zeker en dat is dat de dood bij het leven hoort. Readings helpen ons dichterbij elkaar te brengen. Lees hier meer.

Lees meer

Maken van urnen

Wanneer je dierbare is overleden en er gekozen is voor crematie krijg je vaak een sombere asbus mee. Bij Memory Bodycasting maak ik een unieke urn voor je. Lees hier meer.

Lees meer

Restaureren van gipsbeeldjes

Vanuit het ziekenhuis kan je een gipsen afdruk meekrijgen van je kind. Uit ervaring is gips veel kwetsbaarder. Beeldjes die stukjes missen kan restaureren en zelfs van hars laten maken, zodat je beeldje minder kwetsbaar is. Lees hier verder.

Lees meer

Ervaringen

Een vreselijk lieve en meelevende vrouw. Wij, mijn man en kinderen en ik voelden ons op ons gemak, je nam alle tijd en je hebt ’n prachtstuk gemaakt waar zij hopelijk met de tijd veel troost uit kunnen halen! Ik kom woorden tekort! Dank je voor deze fijne ervaring!
- Esther
Mijn eerste contact met Jennifer was telefonisch. Ik deelde mijn verhaal over mijn moeder die zo ziek was en dat ik graag een herinnering van haar wilde, want ik wist dat mijn moeder kwam te overlijden. Tijdens het gesprek voelde ik echt dat er naar mij geluisterd werd, dat Jennifer ook de tijd nam. Ik voelde een klik en ik voelde gelijk, bij haar wil ik deze mooie herinnering laten maken. Daar was de dag dat Jennifer bij mijn mams thuiskwam om het handbeeld te maken. Wat een bijzonder mooi moment was dat, onvergetelijk. Dan komen de momenten dat je het beeld mag zien, eerst nog in het wit en daarna in de kleur die ik gekozen heb. Niet in woorden te beschrijven wat een bijzonder mooi en emotioneel moment dat is. Jennifer wat een mooi, bijzonder en warm persoon ben jij. Jij hebt alle momenten tijd genomen voor ons, mij om deze mooie tastbare herinnering te creëren. Je mooie woorden en de gesprekken die je met mij voerde raakte mij. Nogmaals lieve Jennifer, ik ben je zeer maar dan ook zeer dankbaar voor deze mooie herinnering van mijn Lieve Mama.
- Elvira
Jennifer heb ik op 2 momenten mee mogen maken. Voor een reading en bodycasting. Beide keren ging alles op gevoel, vol passie en veel energie. Geweldig om je zo met je werk bezig te zien. Ik ben ontzettend blij met jou!
Liefs
- Saskia

Wil je je alvast
laten inspireren?

Wil jij een tastbare herinnering laten
vastleggen? Maar heb je geen enkel
idee wat eigenlijk de mogelijkheden zijn?