Bodycasting


Bekijk hieronder alle mogelijkheden

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van mijn mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Bekijk hieronder alle mogelijkheden

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van mijn mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Bodycasting

Als bodycaster maak ik voor jou een 3D-beeld van bijvoorbeeld de handen van jou en je partner, een zwangere buik of een babyvoetje of -handje als tastbare herinnering voor later. Lees hier meer over hoe bodycasting werkt.

Lees meer

Overlijden

Handen kunnen zoveel zeggen. En ineens zijn ze verstild. Lees hier meer over bodycasting van handen bij overlijden.

Lees meer

Geboorte

De geboorte van je kindje vastleggen met de nodige foto’s is iets wat we allemaal wel herkennen. Met een 3D-beeldje maak je de herinnering aan kleine handjes en voetjes blijvend. Lees hier meer over bodycasting bij geboorte.

Lees meer

Vier het leven

Verras je vrienden op hun trouwdag, je ouders op hun 50-jarig huwelijksfeest of je beste vriend(in) met een casting. Lees hier meer over bodycasting om het leven te vieren.

Lees meer

Readings

Rouw en verlies we hebben er allemaal wel mee te maken. 1 ding weten we zeker en dat is dat de dood bij het leven hoort. Readings helpen ons dichterbij elkaar te brengen. Lees hier meer.

Lees meer

Maken van urnen

Wanneer je dierbare is overleden en er gekozen is voor crematie krijg je vaak een sombere asbus mee. Bij Memory Bodycasting maak ik een unieke urn voor je. Lees hier meer.

Lees meer

Restaureren van gipsbeeldjes

Vanuit het ziekenhuis kan je een gipsen afdruk meekrijgen van je kind. Uit ervaring is gips veel kwetsbaarder. Beeldjes die stukjes missen kan restaureren en zelfs van hars laten maken, zodat je beeldje minder kwetsbaar is. Lees hier verder.

Lees meer

Ervaringen

Bijzonder mooi!!! Wat een bijzonder warme vrouw ben jij Jennifer. Een zachte, lieve, warme vrouw vol liefde voor je werk. Ik heb even gezocht naar wat ik precies wilde voor mijn dochtertje als huisje voor haar lichaam. Tot ik op je web site terecht kwam… en heel veel bijzondere stukken zag langskomen. Ik vond het nog moeilijk om die stap te nemen. Want emotioneel was het nog moeilijk. Maar toen ik je belde en we contact met elkaar hadden voelde het meteen gerustgesteld! En vertrouwde ik erop dat het goed zou komen. En ja; bij ons eerste persoonlijke gesprek was het net of we elkaar al kenden. Heel bijzonder mooi en geruststellend. Sindsdien is alles zo mooi gelopen en mocht ik al gauw terecht voor het maken van “het huisje”! En wat was dat een warm, emotioneel maar zeker ook een gouden moment. Wat altijd in me gedachten geprint zal blijven!
En toen het moment van geduld… Want “het huisje” moest met liefde gemaakt worden. Maar tussendoor werd ik van alles op de hoogte gehouden. Er werden filmpjes en foto’s naar me gestuurd.
Alles werd gevraagd en overlegd tot in detail. Dit gaf mij alle rust. Waardoor het geen straf was te wachten op het eindresultaat.
En toen brak de dag aan om “het huisje” in ontvangst te nemen. Een spannende, emotionele dag. Maar ook super mooi om te zien wat het uiteindelijk is geworden. In 1 woord PRACHTIG!!!
Ben dankbaar dat Jennifer dit voor ons heeft kunnen waarmaken, BEDANKT🙏🏻🙏🏻.
- Wendy
Wij hebben van jou genoten. Wij kregen dit kado van onze dochter. De passie en de intimiteit die we ontvingen zullen ons altijd bijblijven. Wat ben jij een geweldige en gezellige vrouw! De handen die wij gekregen hebben zullen generaties lang doorgegeven worden.
- Monique
Wat een mooi en gepassioneerd persoon. Het is niet even een handafdruk maken. Er werdt zoveel aandacht en zorg aan gegeven dat voelde heel bijzonder. Met de onthulling al net zo het is niet binnen komen en hup laat maar zien nee er werdt weer met zorg en aandacht mee omgegaan. Ik kan wel zeggen dat dit 1 van de mooiste herinneringen in mijn leven is. Mijn moeder heeft dit net zo ervaren en vond Jennifer een lieverd. Jennifer we hebben het al persoonlijk gezegd maar heel erg bedankt
- Petra

Wil je je alvast
laten inspireren?

Wil jij een tastbare herinnering laten
vastleggen? Maar heb je geen enkel
idee wat eigenlijk de mogelijkheden zijn?