Samenwerking


Samen iets moois maken

Memory Bodycasting werkt met de volgende bedrijven samen:

Ina Eilander
Schrijft prachtige gedichten, verhalen en liedteksten

NEL – NEVER ENDING LOVE
Voor de trotse ouders van een overleden kind. Een website en glossy vol ervaringen, adviezen, inspiratie en informatie door en voor de ouders van een overleden kind – en iedereen daaromheen. Omdat er zóveel meer is dan verdriet alleen en de liefde nooit overgaat.

BAAI
Gabrielle Baij is in 2001 gestart met haar eigen praktijk in coaching en healing, Back to Basics en Bedrijfshelder. Daarnaast geeft zij workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Creatieve workshops op een ontwikkelde manier, waardoor je dieper gaat in je bewustwordingsproces. Het gaat over JOU. Tevens organiseert Gabrielle BAAI netwerk en events, waarin met samenwerkingspartners meer geboden wordt.

Storm Houthandel
Storm Houthandel is je partner voor specifieke houtwensen. Het bedrijf koopt en keurt stammen in het bos en zaagt-selecteert conform de opdracht zowel vers als gedroogd. Storm Houthandel levert zowel loof- als naaldhout.

Babyster uitvaartzorg
Naast het verzorgen van een passende uitvaart voor je jonge kinderen zijn Nancy en Monique beiden gespecialiseerd in kraamzorg na overlijden.

Ima Afscheidszorg
Gespecialiseerde zorg bij het verlies van een kindje na de geboorte.

Zusje-van
Zusje-van houdt zich bezig met alles wat met papier te maken heeft: kaarten, agenda’s, kalenders, planner, notitieboekjes en ga zo maar door. Ook kun je er terecht voor grafische ontwerpen, huisstijlen, flyers, websites enzovoort.

ForYou Magazine
ForYou Magazine is speciaal voor jou. Als informatiebron en ontspanmomentje. Hét blad over beauty, health & lifestyle in Alkmaar & West-Friesland. Gratis te verkrijgen op verschillende locaties.

Erica Kraan – Art
Erica Kraan – Art is een kunstenaar waar Memory Bodycasting mee samenwerkt als er bijvoorbeeld alleen een foto beschikbaar is. Erica werkt met klei en brons en biedt ook verschillende workshops aan.

Ik draag je bij me
Ik draag je bij me maakt herinneringssieraden met hart en ziel. Want wat je het meest liefhebt, draag je het liefst het dicht bij je.

Libelle magazine van Nienke Blom
Nienke Blom heeft in september 2020 haar eerste magazine uitgebracht, dat in het teken staat van levensafronding en uitvaartbegeleiding. Voor iedereen die informatie of inspiratie wil opdoen over leven en afscheid.

Haker Natuursteen
Haker Natuursteen bestaat al generaties lang. Haker voorziet klanten van een hoogwaardig afgewerkt kwalitatief natuursteenproduct. Te denken valt aan bouwtoepassingen en verschillende gedenkstenen.

Vergeet me niet afscheidsfotografie
Waarom afscheidsfotografie? Juist in de periode van afscheid nemen zijn emoties intens en kan het voelen alsof alles in een roes voorbijgaat. Het vastleggen van momenten rondom de uitvaart in de vorm van foto’s kan herinneringen levend houden. Bij een verwacht afscheid kunnen in de laatste levensfase al foto’s gemaakt worden van waardevolle momenten met familie of vrienden. Beelden van de uitvaart maken dan het verhaal compleet.

Uitvaartverzorging BijDeHand
Uitvaartverzorging BijDeHand ondersteunt jonge gezinnen waarbij een ouder komt te overlijden voor, tijdens en na de uitvaart.

Ervaringen

Bijzonder mooi!!! Wat een bijzonder warme vrouw ben jij Jennifer. Een zachte, lieve, warme vrouw vol liefde voor je werk. Ik heb even gezocht naar wat ik precies wilde voor mijn dochtertje als huisje voor haar lichaam. Tot ik op je web site terecht kwam… en heel veel bijzondere stukken zag langskomen. Ik vond het nog moeilijk om die stap te nemen. Want emotioneel was het nog moeilijk. Maar toen ik je belde en we contact met elkaar hadden voelde het meteen gerustgesteld! En vertrouwde ik erop dat het goed zou komen. En ja; bij ons eerste persoonlijke gesprek was het net of we elkaar al kenden. Heel bijzonder mooi en geruststellend. Sindsdien is alles zo mooi gelopen en mocht ik al gauw terecht voor het maken van “het huisje”! En wat was dat een warm, emotioneel maar zeker ook een gouden moment. Wat altijd in me gedachten geprint zal blijven!
En toen het moment van geduld… Want “het huisje” moest met liefde gemaakt worden. Maar tussendoor werd ik van alles op de hoogte gehouden. Er werden filmpjes en foto’s naar me gestuurd.
Alles werd gevraagd en overlegd tot in detail. Dit gaf mij alle rust. Waardoor het geen straf was te wachten op het eindresultaat.
En toen brak de dag aan om “het huisje” in ontvangst te nemen. Een spannende, emotionele dag. Maar ook super mooi om te zien wat het uiteindelijk is geworden. In 1 woord PRACHTIG!!!
Ben dankbaar dat Jennifer dit voor ons heeft kunnen waarmaken, BEDANKT🙏🏻🙏🏻.
- Wendy
Wij hebben van jou genoten. Wij kregen dit kado van onze dochter. De passie en de intimiteit die we ontvingen zullen ons altijd bijblijven. Wat ben jij een geweldige en gezellige vrouw! De handen die wij gekregen hebben zullen generaties lang doorgegeven worden.
- Monique
Wat een mooi en gepassioneerd persoon. Het is niet even een handafdruk maken. Er werdt zoveel aandacht en zorg aan gegeven dat voelde heel bijzonder. Met de onthulling al net zo het is niet binnen komen en hup laat maar zien nee er werdt weer met zorg en aandacht mee omgegaan. Ik kan wel zeggen dat dit 1 van de mooiste herinneringen in mijn leven is. Mijn moeder heeft dit net zo ervaren en vond Jennifer een lieverd. Jennifer we hebben het al persoonlijk gezegd maar heel erg bedankt
- Petra

Wil je je alvast
laten inspireren?

Wil jij een tastbare herinnering laten
vastleggen? Maar heb je geen enkel
idee wat eigenlijk de mogelijkheden zijn?