Restaureren van gipsbeeldjes

Restaureren van gipsbeeldjes

Vanuit het ziekenhuis wordt er weleens voor gekozen om gipsen afdrukjes te maken van een overleden kindje. Het is natuurlijk ontzettend fijn dat je dan iets tastbaars hebt. Wellicht was je niet op de hoogte van de mogelijkheden van bodycasting. Mijn ervaring met de gipsafdrukjes is dat het geregeld voorkomt dat er vingertoppen missen of dat de afdrukjes heel kwetsbaar zijn, waardoor de beeldjes in de kast belanden.

‘Ik ben veel te bang dat er iets mee gebeurt’, hoor ik dan veelal van de ouders terug. Memory Bodycasting kan de beeldjes restaureren, maar ook nieuwe afdrukken maken en dan van hars. Dit materiaal is vele malen minder kwetsbaar. Heb je afdrukken thuis liggen waar je eigenlijk niet geheel tevreden over bent? Neem dan contact met mij op. Want hoe mooi zal het zijn dat je de volledige afdrukjes wél op een mooie plek durft te plaatsen en aan te raken!

restaureren gipsbeeldjes

Ervaringen

Een vreselijk lieve en meelevende vrouw. Wij, mijn man en kinderen en ik voelden ons op ons gemak, je nam alle tijd en je hebt ’n prachtstuk gemaakt waar zij hopelijk met de tijd veel troost uit kunnen halen! Ik kom woorden tekort! Dank je voor deze fijne ervaring!
- Esther
Mijn eerste contact met Jennifer was telefonisch. Ik deelde mijn verhaal over mijn moeder die zo ziek was en dat ik graag een herinnering van haar wilde, want ik wist dat mijn moeder kwam te overlijden. Tijdens het gesprek voelde ik echt dat er naar mij geluisterd werd, dat Jennifer ook de tijd nam. Ik voelde een klik en ik voelde gelijk, bij haar wil ik deze mooie herinnering laten maken. Daar was de dag dat Jennifer bij mijn mams thuiskwam om het handbeeld te maken. Wat een bijzonder mooi moment was dat, onvergetelijk. Dan komen de momenten dat je het beeld mag zien, eerst nog in het wit en daarna in de kleur die ik gekozen heb. Niet in woorden te beschrijven wat een bijzonder mooi en emotioneel moment dat is. Jennifer wat een mooi, bijzonder en warm persoon ben jij. Jij hebt alle momenten tijd genomen voor ons, mij om deze mooie tastbare herinnering te creëren. Je mooie woorden en de gesprekken die je met mij voerde raakte mij. Nogmaals lieve Jennifer, ik ben je zeer maar dan ook zeer dankbaar voor deze mooie herinnering van mijn Lieve Mama.
- Elvira
Jennifer heb ik op 2 momenten mee mogen maken. Voor een reading en bodycasting. Beide keren ging alles op gevoel, vol passie en veel energie. Geweldig om je zo met je werk bezig te zien. Ik ben ontzettend blij met jou!
Liefs
- Saskia

Wil je je alvast
laten inspireren?

Wil jij een tastbare herinnering laten
vastleggen? Maar heb je geen enkel
idee wat eigenlijk de mogelijkheden zijn?