Vier het leven

Verbonden in liefde

Verras je vrienden op hun trouwdag, je ouders op hun 50-jarig huwelijksfeest of je beste vriend(in) met een casting. Leg vast hoe jullie samen het leven vieren. Als teken van jullie verbondenheid in liefde. Een afdruk bij leven die later nóg meer waarde krijgt.

vier het leven

Een feestje

En niet alleen dat 3D-beeld zal in de toekomst een prachtige herinnering oproepen, maar ook het moment van de casting waarvan ik beslist een feestje zal maken. Neem contact met me op, dan denk ik met je mee hoe we dit gaan vormgeven.

Voorbeeld

Bekijk hier een video van een bodycasting die ik heb mogen doen.

Ervaringen

Jennifer heb ik op 2 momenten mee mogen maken. Voor een reading en bodycasting. Beide keren ging alles op gevoel, vol passie en veel energie. Geweldig om je zo met je werk bezig te zien. Ik ben ontzettend blij met jou!
Liefs
- Saskia
Wij hebben van jou genoten. Wij kregen dit kado van onze dochter. De passie en de intimiteit die we ontvingen zullen ons altijd bijblijven. Wat ben jij een geweldige en gezellige vrouw! De handen die wij gekregen hebben zullen generaties lang doorgegeven worden.
- Monique
Wat een mooi en gepassioneerd persoon. Het is niet even een handafdruk maken. Er werdt zoveel aandacht en zorg aan gegeven dat voelde heel bijzonder. Met de onthulling al net zo het is niet binnen komen en hup laat maar zien nee er werdt weer met zorg en aandacht mee omgegaan. Ik kan wel zeggen dat dit 1 van de mooiste herinneringen in mijn leven is. Mijn moeder heeft dit net zo ervaren en vond Jennifer een lieverd. Jennifer we hebben het al persoonlijk gezegd maar heel erg bedankt
- Petra

Wil je je alvast
laten inspireren?

Wil jij een tastbare herinnering laten
vastleggen? Maar heb je geen enkel
idee wat eigenlijk de mogelijkheden zijn?