Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al mijn reviews. Zij gingen je voor!

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al mijn reviews.
Zij gingen je voor!

Esther

Waarland
Een vreselijk lieve en meelevende vrouw. Wij, mijn man en kinderen en ik voelden ons op ons gemak, je nam alle tijd en je hebt ’n prachtstuk gemaakt waar zij hopelijk met de tijd veel troost uit kunnen halen! Ik kom woorden tekort! Dank je voor deze fijne ervaring!

Elvira

Arnhem
Mijn eerste contact met Jennifer was telefonisch. Ik deelde mijn verhaal over mijn moeder die zo ziek was en dat ik graag een herinnering van haar wilde, want ik wist dat mijn moeder kwam te overlijden. Tijdens het gesprek voelde ik echt dat er naar mij geluisterd werd, dat Jennifer ook de tijd nam. Ik voelde een klik en ik voelde gelijk, bij haar wil ik deze mooie herinnering laten maken. Daar was de dag dat Jennifer bij mijn mams thuiskwam om het handbeeld te maken. Wat een bijzonder mooi moment was dat, onvergetelijk. Dan komen de momenten dat je het beeld mag zien, eerst nog in het wit en daarna in de kleur die ik gekozen heb. Niet in woorden te beschrijven wat een bijzonder mooi en emotioneel moment dat is. Jennifer wat een mooi, bijzonder en warm persoon ben jij. Jij hebt alle momenten tijd genomen voor ons, mij om deze mooie tastbare herinnering te creëren. Je mooie woorden en de gesprekken die je met mij voerde raakte mij. Nogmaals lieve Jennifer, ik ben je zeer maar dan ook zeer dankbaar voor deze mooie herinnering van mijn Lieve Mama.

Saskia

Broek op Langedijk
Jennifer heb ik op 2 momenten mee mogen maken. Voor een reading en bodycasting. Beide keren ging alles op gevoel, vol passie en veel energie. Geweldig om je zo met je werk bezig te zien. Ik ben ontzettend blij met jou!
Liefs

Monique

Den Helder
Wij hebben van jou genoten. Wij kregen dit kado van onze dochter. De passie en de intimiteit die we ontvingen zullen ons altijd bijblijven. Wat ben jij een geweldige en gezellige vrouw! De handen die wij gekregen hebben zullen generaties lang doorgegeven worden.

Petra

Amsterdam
Wat een mooi en gepassioneerd persoon. Het is niet even een handafdruk maken. Er werdt zoveel aandacht en zorg aan gegeven dat voelde heel bijzonder. Met de onthulling al net zo het is niet binnen komen en hup laat maar zien nee er werdt weer met zorg en aandacht mee omgegaan. Ik kan wel zeggen dat dit 1 van de mooiste herinneringen in mijn leven is. Mijn moeder heeft dit net zo ervaren en vond Jennifer een lieverd. Jennifer we hebben het al persoonlijk gezegd maar heel erg bedankt

Anne

Amsterdam

Jennifer kwam op ons pad op een onverwacht en vooral zeer moeilijk moment. We waren aangeslagen, moe, hyper, trots en verdrietig tegelijk. Vanaf de eerste ontmoeting zorgde Jennifer voor rust en stilte. We werden op een heel plezierige en natuurlijke manier naar het hier & nu gehaald. De buitenwereld even op afstand. Hierdoor werd er ruimte gecreëerd om echt samen te zijn. Deze bubbel was plezierig en nodig. Het heeft geholpen bij de verwerking van het verlies van ons zoontje. De blijvende herinnering is fantastisch en wij denken met heel veel liefde terug aan het maken van de afdrukjes bij ons thuis.
– Anne & Michiel

 

Marieke Dussel

Alkmaar
Wat vind ik van jou? Een Bijzonder en mooi mens. Jennifer is in de laatste dagen van mijn vaders leven komen wandelen. Mijn ouders kregen van mij en mijn broer een mooi beeld. Zo heeft mijn moeder (en wij) een tastbare herinnering aan mijn vader. We wisten niet goed wat te verwachten, dus alle vier, mijn vader moeder broer en ik, gingen er open in. Het werd een prachtige emotionele mooie ochtend. Vandaag een reading mogen volgen bij Jennifer en wat ben jij een prachtig mens! Ik heb mooie handvatten gekregen voor mijzelf en mijn omgeving❤️. Jennifer bedankt dat ik jou heb mogen vinden.

Gonny Laan-Willemsen

Heerhugowaard
Op 17 april jl kwam er ’s morgens een bijzondere vrouw bij ons binnen lopen om de handen van mij en mijn ernstig zieke man te vereeuwigen. Dank voor je liefdevolle, empatische benadering op deze voor ons zo waardevolle en emotionele dag. De onthulling was net zo prachtig en emotioneel. Ons hele gezin kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen waren erbij. Een herinnering voor , aan en van het leven, heb je voor ons gemaakt. Dank je wel daarvoor. Dikke knuffel.

Karina

Velsen-Noord
Ik heb een handbeeldje laten maken van mijn dochtertje erg leuk voor later mooi gemaakt erg blij, vooral ook alle fijne lijntjes die je terug ziet in het handje 🙂

Wendy

Amsterdam
Bijzonder mooi!!! Wat een bijzonder warme vrouw ben jij Jennifer. Een zachte, lieve, warme vrouw vol liefde voor je werk. Ik heb even gezocht naar wat ik precies wilde voor mijn dochtertje als huisje voor haar lichaam. Tot ik op je web site terecht kwam… en heel veel bijzondere stukken zag langskomen. Ik vond het nog moeilijk om die stap te nemen. Want emotioneel was het nog moeilijk. Maar toen ik je belde en we contact met elkaar hadden voelde het meteen gerustgesteld! En vertrouwde ik erop dat het goed zou komen. En ja; bij ons eerste persoonlijke gesprek was het net of we elkaar al kenden. Heel bijzonder mooi en geruststellend. Sindsdien is alles zo mooi gelopen en mocht ik al gauw terecht voor het maken van “het huisje”! En wat was dat een warm, emotioneel maar zeker ook een gouden moment. Wat altijd in me gedachten geprint zal blijven!
En toen het moment van geduld… Want “het huisje” moest met liefde gemaakt worden. Maar tussendoor werd ik van alles op de hoogte gehouden. Er werden filmpjes en foto’s naar me gestuurd.
Alles werd gevraagd en overlegd tot in detail. Dit gaf mij alle rust. Waardoor het geen straf was te wachten op het eindresultaat.
En toen brak de dag aan om “het huisje” in ontvangst te nemen. Een spannende, emotionele dag. Maar ook super mooi om te zien wat het uiteindelijk is geworden. In 1 woord PRACHTIG!!!
Ben dankbaar dat Jennifer dit voor ons heeft kunnen waarmaken, BEDANKT🙏🏻🙏🏻.

Marije Mes

Lieve Jennifer. Als iemand geschikt is voor dit vak ben jij het. Wat ben jij een ontzettend lief en warm persoon. Ik kreeg alle ruimte om dingen te beslissen wanneer ik daar aan toe was. Geen overhaaste beslissingen waar je later misschien spijt van krijgt want overdoen kan niet. Bij de onthulling was er weer overleg, feestelijk of niet want het is helaas niet gemaakt onder feestelijke omstandigheden. Toch wist jij het feilloos op te pakken zodat het weer precies bij onze wensen paste. Het resultaat is prachtig en zo waardevol. Stukje troost voor Fleur en ze knuffelt elke avond even pappa zijn hand omdat het kan. Ik ben heel blij dat ik dit heb kunnen doen en ook dat jij het hebt gedaan. De passie voor je vak is terug te zien in een prachtig kunstwerk dat nu bij ons staat! 1000 maal dank!

Emma Jansen

Jennifer kwam op heel korte termijn bij ons thuis om afdrukjes te maken van ons overleden zoontje. Ze had veel aandacht voor ons verhaal en ze zorgde voor een hele fijne rustige sfeer tijdens de casting. Het eindresultaat is uiteindelijk ook echt prachtig geworden, zo een bijzondere dierbare herinnering met heel veel emotionele waarde. Dankjewel Jennifer!

Ik vind jou belangrijk!

Ben je tevreden over mij? Vertel mij jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je je alvast
laten inspireren?

Wil jij een tastbare herinnering laten
vastleggen? Maar heb je geen enkel
idee wat eigenlijk de mogelijkheden zijn?