Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al mijn reviews. Zij gingen je voor!

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al mijn reviews.
Zij gingen je voor!

Wendy

Amsterdam
Bijzonder mooi!!! Wat een bijzonder warme vrouw ben jij Jennifer. Een zachte, lieve, warme vrouw vol liefde voor je werk. Ik heb even gezocht naar wat ik precies wilde voor mijn dochtertje als huisje voor haar lichaam. Tot ik op je web site terecht kwam… en heel veel bijzondere stukken zag langskomen. Ik vond het nog moeilijk om die stap te nemen. Want emotioneel was het nog moeilijk. Maar toen ik je belde en we contact met elkaar hadden voelde het meteen gerustgesteld! En vertrouwde ik erop dat het goed zou komen. En ja; bij ons eerste persoonlijke gesprek was het net of we elkaar al kenden. Heel bijzonder mooi en geruststellend. Sindsdien is alles zo mooi gelopen en mocht ik al gauw terecht voor het maken van “het huisje”! En wat was dat een warm, emotioneel maar zeker ook een gouden moment. Wat altijd in me gedachten geprint zal blijven!
En toen het moment van geduld… Want “het huisje” moest met liefde gemaakt worden. Maar tussendoor werd ik van alles op de hoogte gehouden. Er werden filmpjes en foto’s naar me gestuurd.
Alles werd gevraagd en overlegd tot in detail. Dit gaf mij alle rust. Waardoor het geen straf was te wachten op het eindresultaat.
En toen brak de dag aan om “het huisje” in ontvangst te nemen. Een spannende, emotionele dag. Maar ook super mooi om te zien wat het uiteindelijk is geworden. In 1 woord PRACHTIG!!!
Ben dankbaar dat Jennifer dit voor ons heeft kunnen waarmaken, BEDANKT🙏🏻🙏🏻.

Monique

Den Helder
Wij hebben van jou genoten. Wij kregen dit kado van onze dochter. De passie en de intimiteit die we ontvingen zullen ons altijd bijblijven. Wat ben jij een geweldige en gezellige vrouw! De handen die wij gekregen hebben zullen generaties lang doorgegeven worden.

Petra

Amsterdam
Wat een mooi en gepassioneerd persoon. Het is niet even een handafdruk maken. Er werdt zoveel aandacht en zorg aan gegeven dat voelde heel bijzonder. Met de onthulling al net zo het is niet binnen komen en hup laat maar zien nee er werdt weer met zorg en aandacht mee omgegaan. Ik kan wel zeggen dat dit 1 van de mooiste herinneringen in mijn leven is. Mijn moeder heeft dit net zo ervaren en vond Jennifer een lieverd. Jennifer we hebben het al persoonlijk gezegd maar heel erg bedankt

Marieke Dussel

Alkmaar
Wat vind ik van jou? Een Bijzonder en mooi mens. Jennifer is in de laatste dagen van mijn vaders leven komen wandelen. Mijn ouders kregen van mij en mijn broer een mooi beeld. Zo heeft mijn moeder (en wij) een tastbare herinnering aan mijn vader. We wisten niet goed wat te verwachten, dus alle vier, mijn vader moeder broer en ik, gingen er open in. Het werd een prachtige emotionele mooie ochtend. Vandaag een reading mogen volgen bij Jennifer en wat ben jij een prachtig mens! Ik heb mooie handvatten gekregen voor mijzelf en mijn omgeving❤️. Jennifer bedankt dat ik jou heb mogen vinden.

Gonny Laan-Willemsen

Heerhugowaard
Op 17 april jl kwam er ’s morgens een bijzondere vrouw bij ons binnen lopen om de handen van mij en mijn ernstig zieke man te vereeuwigen. Dank voor je liefdevolle, empatische benadering op deze voor ons zo waardevolle en emotionele dag. De onthulling was net zo prachtig en emotioneel. Ons hele gezin kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen waren erbij. Een herinnering voor , aan en van het leven, heb je voor ons gemaakt. Dank je wel daarvoor. Dikke knuffel.

Karina

Velsen-Noord
Ik heb een handbeeldje laten maken van mijn dochtertje erg leuk voor later mooi gemaakt erg blij, vooral ook alle fijne lijntjes die je terug ziet in het handje 🙂

Marije Mes

Lieve Jennifer. Als iemand geschikt is voor dit vak ben jij het. Wat ben jij een ontzettend lief en warm persoon. Ik kreeg alle ruimte om dingen te beslissen wanneer ik daar aan toe was. Geen overhaaste beslissingen waar je later misschien spijt van krijgt want overdoen kan niet. Bij de onthulling was er weer overleg, feestelijk of niet want het is helaas niet gemaakt onder feestelijke omstandigheden. Toch wist jij het feilloos op te pakken zodat het weer precies bij onze wensen paste. Het resultaat is prachtig en zo waardevol. Stukje troost voor Fleur en ze knuffelt elke avond even pappa zijn hand omdat het kan. Ik ben heel blij dat ik dit heb kunnen doen en ook dat jij het hebt gedaan. De passie voor je vak is terug te zien in een prachtig kunstwerk dat nu bij ons staat! 1000 maal dank!

Emma Jansen

Jennifer kwam op heel korte termijn bij ons thuis om afdrukjes te maken van ons overleden zoontje. Ze had veel aandacht voor ons verhaal en ze zorgde voor een hele fijne rustige sfeer tijdens de casting. Het eindresultaat is uiteindelijk ook echt prachtig geworden, zo een bijzondere dierbare herinnering met heel veel emotionele waarde. Dankjewel Jennifer!

Ehret

Via via heb ik Jennifer gevonden en wat ben ik daar blij mee. Vlak voor het overlijden van mijn moeder zijn de handen van mijn ouders liefdevol vereeuwigd. Dit ging zo respectvol en gemoedelijk. Ook de onthulling was een speciale dag, Jennifer hoorde er helemaal bij in onze familie. Dankjewel Jennifer voor je warme, geduldige en respectvolle persoonlijkheid. Voor altijd een mooie herinnering aan de liefde tussen mijn ouders en aan jou.

Carolien Bizot

“Een verassing, een emotioneel moment… zo blij met het resultaat! Jennifer, je doet dit zo goed en verwoord alles zo mooi. Dank je wel 😊”

Nicole

“Lieve Jennifer Ik ben super blij met het resultaat dat jij mij heb gegeven In juli heb ik samen met mijn overleden vriend onze handen samen laten maken Hij heeft een mooi plekje gekregen Bedankt voor alles 😘”

Familie Hageman

“Wat een vrouw met passie is dit. Zo ongelofelijk mooi en ontroerend. Jennifer heeft prachtig werk verricht en was er iedere stap bij wat het eigelijk allemaal nog meer met elkaar verbond. We hebben een heel mooi, waardevol en emotioneel iets met zijn alle mogen maken voor het einde. Een tastbare herinnering die we kado mochten krijgen van een dierbare vriendin. Een ervaring om nooit te vergeten. Jennifer bedankt voor het bijstaan en het prachtige resultaat wat wij nu in onze huiskamer hebben staan.”

Ik vind jou belangrijk!

Ben je tevreden over mij? Vertel mij jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je je alvast
laten inspireren?

Wil jij een tastbare herinnering laten
vastleggen? Maar heb je geen enkel
idee wat eigenlijk de mogelijkheden zijn?